Чорнильний сум

Сергей Иванов 74
Років сивий попіл вкрив згаслу пожежу
В якій мої крила згоріли до тла
Та раптом зустрів її знов у мережі
І пристрасть в серці моєму пала

Мабуть Амур наш, Дантесів був родич
Влучив у серце, прямісінько в центр
Вона у мережі цій зовсім так поруч
Та я тримаюсь на відстані "Еnter"

Давай же, натисни, та ні, не сьогодні
Роблю крок вперед і два кроки назад
Цей натиск - падіння, в безмежну безодню
Де не існує ні проти ні за

Вирок ти мій може, чи подарунок
Надієй загинув я, вірой воскрес
Чи кара моя ти, чи мій порятунок
Чи посмішка долі, чи мій важкий хрест

Мій потяг пішов, досить самообману
Квитки поверну, як належить, у касу
Вже поміж нами хвилин океани
Спогадів хвилі минулого часу

В минуле назавжди зачинені двері
Та як довести це собі самому
Чорнильний свій сум розіл'ю на папері
І спиртоносну отруту прийму