6992. Загадка. Кто так я Котки?

Анжела Кушнер
ЗАГАДКА: КТО ТАКИЕ КОШКИ?
Кто такие Кошки? Это очень мило.
Маленькие, вредные - женщины, в «шиншиллах»
Правда, шубки разные, у «девиц» бывают -
Есть и обнаглевшие – голышом гуляют!

ЗАГАДКА: КТО ТАКІЯ котки?
Хто такія Коткі? Гэта вельмі міла.
Маленькія, шкодныя - жанчыны, у «шыншылах»
Кажушкі та розныя, у «дзяўчат» бываюць -
Ёсць і нахабныя - галышом шпацыруюць! (хадзіць)  (