Одлази, иди, невольо

Веселинка Стойкович
Одлази, иди, невољо

Одлази, иди, невољо,
Спаси нас од помора,
Иди, нестани, рогава!
Одлази, иди, невољо,
Пошасти луда грдобна,
Боји се, клони Господа!
Одлази, иди, невољо,
Содома си и Гомора!

7528/2020.

Фотографија: Веселинка Стојковић