В павутинку вчепився...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

В павутинку вчепився
І подавсь навмання.
Де скомандують висі,
Там і крийка твоя.

Не далеко не близько —
Опинився де слід:
Кришталеве обійстя               
І русявий наш рід.

Життєдайної клекіт,
Лазуровий уділ.
І мигтить, наче невід,
Павутина довкіл.

Як ви, мамо і тату,    
Як наш сад і парник?
Можна щось дописати
До сувоїв земних?

(Із книги "Внуки грому", 2019)