Сцена

Клавдия Дмитрив
Життя моє – велика сцена,
А я – тільки актор на ній,
З чим порівнять її єдину
У вирі пристрасних подій?
І ось стою я перед Вами,
Прошу в Бога потрібних слів.
Нехай зоріє поміж нами,
Любові сповнений, мій спів.

ПРИСПІВ

Сцена – це життя моє,
Сцено, я – дитя твоє,
Сцена – я до неї йшов,
Сцена – її давно я знайшов.

Вже я і сцена нерозлучні,
На ній, неначе у раю,
Пісні такі всі милозвучні,
Любов до пісні не таю.
Давно ми з сценою єдині,
Без неї я, як сирота,
Пісні із неї з серця линуть,
У піднебесся всі зліта.

ПРИСПІВ

Моя колиска – сцена й пісня,
Душевні крила у житті,
І солов’їний спів рознісся,
Життя – це сцена у вбранні.
Я вдячний долі, що з’єднала,
І повінчала нас давно,
Життя і сцену дарувала,
І вплела пісню, як рядно.

ПРИСПІВ

30.04.2020 р.