Оj, jесени, jесени

Веселинка Стойкович
Ој, јесени, јесени

Ој, јесени, јесени,
Благо теби, благо мени,
Злата пуни кошеви!
Ој, јесени, јесени,
Листу златни румени,
Цвете златни милени!
Ој, јесени, јесени,
Мушмуло, јабуко и дуњо!

Фотографија: Веселинка Стојковић