Зм ни

Вика Кидик
Думки, слова і може вчинки,
Змінилися не дивлячись на все,
Собі я певні висновки зробила,
Просто йтиму далі, тримаючи чоловічої руки.

І щоб не було і як би не боліло,
Ти завжди поруч, розуміючи мене,
Мені так важко і прикро стало на душі,
Але відчула підтримку, заснувши на твоєму сильному плечі.

Нехай так буде, я не в силі це змінити,
З тобою поруч крокую в майбуття,
Я вірю, що все у нас з тобою буде,
Тебе кохаю найрідніший, бо ти є мій і в цьому суть нашого життя.