Зустрiв

Владимир Залюбовский
Я зустрів тебе уві сні,
Ти наснилася мені,
Що робить, тоді я не знав,
Бо тебе я покохав.

Як знайти тебе,
Наяву побачить,
Бо без тебе світ
Нічого не значить.

Прокидаюсь сам не свій,
Сум і радість у очах.
Як тепер тебе знайти
Наяву, а не у снах.

Довго по світах блукав,
Так тебе і не знайшов,
Але знаю, що колись
Прийдеш ти, моя любов.