Згадка про минуле

Виктория 75
Жовтогарячий одяг в осики!
Скільки ж часу, щоб його доносити!
Прикро, та він помилився насправді.
Це ж та берізка, що знає всю правду!!!

Згадка про постріл. Він цілив у серце!
Добре, йому не відкрилися дверці!
Куля скотилась у листя осіннє…
Подих в берізки спинивсь на хвилину…

Кроки завмерли тоді в чоловіка!
Запам’ятає цю осінь навіки!

13.11.2020  16.00