Звездице миле сjаjне

Веселинка Стойкович
Звездице миле сјајне

Звездице миле сјајне,
Што вас одваја од нас,
Какво паперје мутно?
Звездице миле сјајне,
Зло ли неко окрутно
Удаљава вас од нас?
Звездице миле сјајне,
Праху – не дајмо се!

7528/2020.

Фотографија: Веселинка Стојковић