Светла душо, Светлана, Светлани

Веселинка Стойкович
Светла душо, Светлана
Светлани Пригоцкаји

Светла душо, Светлана,
Ти што песмом туђом рујеш,
Ти што песму своју снујеш,
Светла душо, Светлана,
Језике Ти што светске чујеш,
Груди својој песме што дарујеш,
Светла душо, Светлана ––
Руска душо плодна светородна!

Новембар 2020.

Фотографија: Веселинка Стојковић