Прiрва

Алексей Ковалевский Укр
Там розтяжки і міни —
Не ходи по гриби,
Із галявини сіно
В лантушок не греби.

То у казці не страшно
І добро виграє.
...Там в лісах біля траси
Непоховані є.

Чи з Кубані, чи з Луцька,
Цим — свої,
                тим — чужі...
...Безмір болю і люті,
Прірва правди і лжі.

(Із книги "Внуки грому", 2019)