Струмок

Танюша Король
Тихо палае ясне сонце, співають птахи сміются квіти, трава, та дерева. Пахне медом, грає музика струмка, струмок тече з під явора в долину, співаючи Джерельною музикою. Квіти та дерева голосно за гомоніли, про щьось балакали вони. Стій ти чуєш десь пахне смачними перогами, лунае пісня з долиного горба, там стоїть хатина, там завжди пахне борщем, коржами, перогами. Там завжди пануе мир, злагода і добро. У тому будинку завжди повно онукив там лунае дитячий сміх і повно бабусиної смакоти і любови. Тече струмок далі, а заним пташки співають, заспіричалися гомонліво трава, квіти, дерева. Спиричалися вони хто тут головний. Тече струмок до похмурого дрімучого лісу тече струмок і музика грає, а заним пташки співають. Дотик струмок до лісу, там похмурий леший бродить він охораняе ліс, гуляє злий голодний вовк, зайчики стрибають, білочки з дупла визирають, лисички курочок ідять, Їжаки яблука на собі несуть. Тече струмок далі куди тече нихто не знає. Ави знаєте куди він тече?