Келих

Танюша Король
Стоит тісячолиттями один самотній грусний келих, а внем трішечки вена. Келих памятає усе вси болі,сльози, смуток і розчарування. Закохани часто сварилися, кричали, там було багато болю, сліз, зрад. Він їй вічно зраджував вона терпіла, бо кохала його до нестями. І тихим темними мрачними ночами навить без світла в будинку вона пила вино з келиха і сильно гірко плакала. З сумом і болем вона покине цей будинок і місто. Вона роками страждала івже старою бабусею ії серце і душа доси болить вона роками страждала, бо його Кохала вона все життя буде самотня. Минуть тясячьоліття стоїть в старому будинку нікому не потрібний, а там один самотний грусний келих, а в ньому трішечки вена. Келих памятає усе всі болі, сльози смуток і розчарування.