Неординарнi риби

Виктория 75
Їх десь приблизно двоє-троє.
Знайдуться в кожному просторі.
Пливуть не просто, все їм треба.
То ж носа підняли до Неба.

Вони "неординарні риби"!
Із особливої садиби.
Повчати люблять – це їх кредо!
Потрібного намажуть медом.

Плекають мову й віру! «Его»
у них перетворилось в «Мегу».
А може в більш бридку химеру!
Не зник їх слід і в нашу еру.

Керують вчинками й думками.
І почуваються панами.
Відзнаки полюбляють, лаври.
У іграх досвід мають, вправні.

Вони "неординарні риби".
Та викликають лиш огиду.
Приречені до вимирання.
Чомусь згадались динозаври…

18.11.2020.