Брат

Анастасия Тенжала
Траса. Ліс. Мопед. Коньки.
Лижі. Спорт. Нові штани.
Кроси. Дзеркало. Обновки.
Сальто, велік і шпакльовка.

Фоточки. Париж. Брюссель.
Телефон (крута модель).
Гори, море і рюкзак.
Говорун. Мовчун. Співак.

По секрету;:  майстер брів
"Хоч і лисий, але впрів..."
Солонець не на заваді.
Хатка з пряників. Уладік.

На підлозі все моє.
А у вас кампотік є?
Ну а "Я хочу піченько!"
Ну тай шо?! Я ще маленький.

Крем самий собі зварю
Нагодую всю сім'ю.
Я обідився... на пічку.
Нє на землю. Нє на нічку.

Нє! Ну відали! Ну Настю.
Смішно з мене? Нате! Здрасті!
Наревуся. Вау машинка!
Ну зловіть мені. Зупинка.

А якщо залізти в бочку?
Вкрасти яйця з-попід квочки?
Підписати "Юра", "Кури",
Странні біля них фігури.

Вже варенічка нема.
Не колисаний? Дарма.
Заколишу себе сам.
Моя жабочка. Не дам!

До роботи вчився змалку
Знає різати скакалку.
Клумби мамині потопче.
Познайомтесь. Олькин хлопчик.