Подих щастя

Ольга Довжик-Остринская
Ми приречені з тобою на кохання -
Долі-смужки в квіт переплелись...
Ти - мої надії й сподівання,
Що плекала я в душі колись...

Ранок тихо в променях шепоче
Про вуста звабливі та п'янкі,
Що в мені пробуджують щоночі
Дивограї ніжні і палкі...

Подих щастя кожної хвилини,
Стукіт серця поруч... в унісон,
Ми з тобою, наче дві жоржини,
Що в життя розквітли... через сон...

Ольга Довжик-Остринская
Фото инет