Адабпарвардаи падар. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Намегардам зи неку бад харгиз харосон,

Имони комилам месозад мушкил осон,

Адабпарвардаи падар хастам, бадиро

Намебинам хеч гох раво  бар насли инсон.