Щастя

Валентина Тараненко
Щастя – то птах невідомий,

таємний промінчик Душі,

стан цілковито свідомий,

мов зливи раптово-рясні…

 

У кожного, - щастя єдине, -

то мускусний запах Душі.

Та попри все, кожна людина,

вбачає в чужій стороні…

 

Щастя за смаком водиці,

ковток на спасіння Душі…

Для зльоту твоєї жар-птиці,

віддала я крила свої…

22.11.10