Нi сюжетноi лiнii, нi прологу

Татьяна Корольчук
Я могла б Тобі бути небом
І щоночі тобі гаптувати
Сни розкішні..та виявилось не треба:
Не зійшлися долі,не співпали дати

Це могла б малюватися казка
Візерунком жовтогарячим
Але хтось попрохав:"Будь ласка,
Не зав"язуйте очі зрячим.."

Ні сюжетноі лініі,ні прологу
Залишилось усе без свідомості.
Тільки руку,на дотик вологу,
Простягну..без належноі гордості