ЗОI

Натали Пахомова
                З.Д.
Невеличка украiнко,
Нi доросла, нi мала,
Очi на моему знiмку
Соромливо вiдвела.

Несмiлива ще, дитина.
В чорних тулиться очах
Чи то нiчка,  чи то днина:
Чи задерливiсть,  чи  страх,

I покiрнiсть, i зухвалiсть,
Ще хвилина, i втече.
Та одну принаймнi малiсть
Прошу: не ховай очей.