Це все вже було

Татьяна Сидоренко 3
Це все вже було...
Ці думки, ці висновки...
Моїх слів тепло
І надії блискавки

У очах без виміру,
У пісках безчасся.
Це було, є й будеться
Знову, - водночасся!

24.11.2020