Онытасым килэ

Регина Ринатовна
Куктэ кояш, кунелдэ мон,
Сине югалттым буген
Курэ алмыйм, телэгем юк
Бар да булды, тик тордын,

Килмэ башка яныма син
Куренмэ, зинhар кузгэ
Сузлэренэ ышаныч юк
Юкка вакыт уздырма

Бергэ булдык, жаза курдек
Башка кермэ тошемэ!
Онытасым килэ, берук,
Тошмэ бутэн исемэ!