Протоукри

Шишикин Александр
Чи знали Ви шановне панство,
Що Українці - сіль землі?
Який там Рим, яке Османство?
Нам десь уже МІЛЬЯРДИ літ.

Адам, їй бо, був Українець,
З Бердичева таки він був.
А оселедець по коліна,
Прости Господь що так загнув.

Ми ж ПІРАМІДИ будували,
Як фараоном був Василь.
Тоді цементу ще не знали,
Натерли салом - держе сильно.

З’явились СВИНІ в Україні,
Гайнули стадом по землі.
За свинями пішли пінгвіни,
У море, прямо по ріллі.

Забув сказать я Вам про море!
Лежить в музеї пять лопат...
Що з моря те пішло на гори,
І АРІЇ прийшли з Карпат!

ВОГОНЬ ми перші сотворили,
Коли Панас сивуху гнав.
Вони побилися з Гаврилом,
Їх градус був добряче взяв.

Бо САМОГОН це Дзен неначе,
Наскоком, зльоту - не пізнать.
Тут треба час, терпіння значить,
Про віру словом не сказать.

А БОРЩ то є всім чудам - чудо,
Куди оті там сім чудес?
Це філософія - не блюдо,
Недавно мертвий з’їв - воскрес.

Чого ми тільки не творили?
Кравчучку, порох, в дирку сир,
Ще вазилін, граблі і вила,
Мабуть ми сотворили й МИР!

Вірші про політику і не тільки)
https://t.me/politikstih