Новела

Андрей Саницкий
...Літнє прозріння. На вулиці 2020 рік, за вікном неймовірна спека, від якої реальність здається божевільним пеклом власних думок. Лише спогади переносять мене у той час, коли все було по-іншому, коли я відчував себе найяскравішими фарбами на полотні, які дарували цим сірим будням, нової ще кращої історії мого буття. Чому мить одна? Так бистро пролетіла вона, хоч залишила цей спогад, який я пишу сьогодні для Вас.
Спогад...