Об да

Вика Кидик
Думки інших змінюють погляд,
І щось зсередини спалює тебе,
Але нехай так буде якийсь час, бо може це потреба
Життя всі карти розставить між нас.

Буде боліти і слова пролітатимуть часом,
Та це не тижнева образа чи може річнА,
Я завжди пам'ятатиму ці слова, які були сказані до мене
Ніколи не пробачу, навіть через деякі літА.

Я зроблю все, і раду собі дам,
За мене можете не переживати,
Одне скажу лиш тільки Вам,
Пільнуйте себе, а не дивіться по сторонам.