Весняний Дух

Белоус Наталия
Як місяць чарівно гойдається
На гілках міцної сосни
Та витончено відбивається
У голках і стеблах трави
 
І колір смарагдовий зелені
Дерев й всіляких кущів
Яскраво як проявляється
В глибоких фарбах нічних
 
Зірки тобі розкриваються
Проникливою білизною
Від них віє холодом космосу
І силою віковою

Тебе сповиває свіжість
Бездонність неба ночі
Та розслабляють пахощі
Які ідуть від землі

Легені наповнює киснем
Тиша напружує слух
Пройняв тебе уже повністю
Цей весняний дух

27.11.2020