Осiння чуйна донечко Невiсточко моя

Валенсия-Велиция
Осіння чуйна донечко -
Невісточко моя!
Ти наше тепле сонечко,
Давно уже своя!

Тебе усі ми любимо,
За серденько твоє!
Вітать сьогодні будемо,
З народженням тебе!!!

Коханнячко синочкове,
З дитинства полюбив!
Згадалось як знайомив нас,
За руку як водив.

Щодень я вдячна Богові,
Й тобі Машунь за все...
За СКАРБ безцінний - ВНУЧЕНЬКУ,
За шастячко моє!

Бажаєм щастя, радощів,
Здоровя за сто літ,
Життя було без крайнощів,
Цвіти як маків цвіт!

Щоб син мій був опорою,
Носив щоб на руках,
З бажанням, насолодою,
В реалі і в думках!

І в донечки все склалося,
В досягнені мети...
Щоб нею вік пишалися,
Ви люблячі батьки.

Хай Бог Вас любить діточки,
І ви ЙОГО любіть!
Квітуйте мої квітоточки,
І щастям дорожіть!