Веники укр

Валерий Квачев
ВІНИКИ

Іще в четвер все починалося.
І кінця тому нема..
Одній вовчиці геть не спалося.
І не спалось - недарма.
Екран показував їй Вінника.
А зранку чистий був четвер.
І розпродала вона віники...
І тут я їй гриби... припер...

Приспів:
А я дожив до понеділка,
як з лісу в лісі вліз у дірку.
А ти - така красива дівка!
Як хто побачить, - заграЄ!
А я опеньків назбираю.
А ти дістанеш самограю...
А Вінник твій в вовчачій зграї
нехай з Ніно вино десь п'є!

А наша фірма в'яже віники
І успішно продає.
Ніно - вовчиця вкрала Вінника.
І десь з Ніно вино він п'є.
А дике поле просом сіється.
І хтось в нім виє назорі.
На щось вовчиці всі надіються.
І часом - дикі - до пори...

Приспів: А я дожив........

Просились в борщ горласті півники,
бо кукурікали всю ніч.
Вони співали краще Вінника,
та ти вже витопила піч.
Нам дарували пісню півники.
Та так, що сідало трясло.
А ми удвох... в'язали віника.
А Вінника десь замело...

Приспів: А я дожив до понеділка,
                як з лісу в лісі вліз у дірку...

1.12.2020 ВК ХерСон