Д

Сингер Марла
Бувають такі миті, коли від взаємодії стає так солодко і щемко
ніби здається,
що хтось дійсно може побачити це світло всередині тебе

Бувають такі миті, коли від запаху на подушці може
знести дах
і байдуже на дощі, сірість і дітей у спортзалах

Бувають такі миті, коли не знаєш, що відповісти
на повідомлення
на яке чекав півроку

Бувають такі миті, коли мусиш визнати, що той єдиний поцілунок
квапливий, неочікуваний
напевно був останнім