Хворка

Иван Иванченко 2
таргани ганяють
перегони
макітри
пустим барабаном

болісний

гримучий той біг

зіниці
що дупла гнилі

руки повисли граблями
скрипучими
старими
над трюхлявими пеньками
волохатих ніг

прихмарений
задуплено-віддалений
навколишній
світ

..намацав пігулки
від жару...

не хворійте
будьте щасливі

всім привіт!