Куди iдемо?

Юрий Батуренко
Пани крадуть и мы крадемо…
Та хто б спитав: «Куди iдемо?»
Та стежка, що проклав Iуда
Веде прямiсенько внiкуди…

Я вирішив закiнчити цю тему,
Бо, не придбав квiточка до Эдему*
На горнiй стрiчцi золотом:
«В останiй шлях**»
Держави з серпом молотом
Немае у серцях…




29.05.2016

* - Билет в Райский сад
** - Путь