Новий Р к

Вика Кидик
Ялинка, сніг і за столом рідна родина,
Усмішки, гірлянди і теплі обійми,
Всі весело співають новорічні пісні,
Загадують бажання і на душі затишно без міської метушні.

Так хочу поринути у казку зимову,
Відчути щось інше, не таке як було до того,
Стартувати гордо потрібно у році Бика,
Нехай нам Бик подарує найкраще, щоб пам'ятали ти і я.

Бажаю романтики, розуміння від інших,
Нехай зима подарує щастя, нові емоції та успіх,
Все забудеться, лише додай сили,
Вступай в новий рік веселим, самовпевнений і щирим.