Всипало землю

Людмила Татур
Всипало землю сніжними перлами,

Зразу дерева стали завмерлими.

Стало ошатно й казково навкруг,

В біле убрався підлісок і луг.

Білим прогнулись дроти електричні,

ЗапорошИло путі залізничні.

Геть замело очерет й береги.

Тиша неначе лягла навкруги...

... Зи-ма...