класс оригами

Филмор Плэйс
***
класс оригами -
маленькие журавлики
пытаются взлететь

origami class -
eight little cranes
trying to take off


***
рисует сердечки
набор акварели
пахнет ванилью

draws hearts
set of watercolors
smells like vanilla


***
смотрим кино –
тепло на шее
от её дыхания

watching a movie -
warmth on my neck
from her breath