Пустые обещания

Аксельруд
Обіцянка - цяцянка

 До Верховної, до Ради,
Та до інших гілок влади
Рвуться,  аж тріщать кістки,
Різних партій ходоки.
Всі вони величні, грізні,
Обіцянки є в них різні:
Всім бажаючим – роботу,
Запрацюють всі заводи,
І  платню для всіх високу,
 Комфортабельні дороги,
Лікарям – нову лікарню,
Вчителям - та школу гарну,
Житло кожній дам  родині.
Та в одному всі єдині :
Після виборів  ніколи
Не збудують нову школу,
Не поможуть лікарям
І не допоможуть нам.
Так для чого обіцяти
Те чому, ввік  не бувати.
Та питання постає:
Трошки совісті в вас є ?