Red empire - what we are all fighting for?

Вандра Тинталле
Attempts to steal my ultrastable red Empire...
But All your wishes will be on endless starving fire;
Enforcing Still ruins the body, tends to hire
Me as you martyr, flattened my soul that’s bound with wire.


My heart is failure project, cunning architect;
You fathomless sight introspects, Keeps to affect;
No faithful need now, sorry, in you disrespect;
I have to take a mixture-dose to disinfect.

 
I’ve found another world in a vanishing  wardrobe;
To see how flow red stars, not our Earth globe;



Архитектор мира- исправься и прекрати мучить тела и ум. Беря в заложники душу. Искушая и насилия ее вызывая, вынуждая и скушать и насиловать впоследствии.
Мы хотели мира-нас с травили. Мы хотели добра- и нас заставили собирать по миру "добро". Мы чувствуем жуткие вещи прошлого и настоящего, мы берем на себя грехи поколений,мы защищаем, нас вынуждают ненавидеть друг друга и убивать. Все культуры достойны уважения,только вот в нас провоцируют ненависть -а потом вынуждены провоцировать мы, и прямо, и косо, и наоборот. Порой это было жестоко. Мы кристаолы и юродивые, порой страшные для неокрепших умов и для самих себя. Русские и евреи, буддисты и анархисты...Все смешалось давным давно. Мы хотим жить. Жизнь-самое ценное. И мы будем жить, и мы выживем, и мы простим друг друга, и защитим, но не ценой жизни. Мы будем стоять до последнего. Стоять, сдерживая ненависть самим к себе и к братьям и сестрам. Мы будем счастливы. Это трудно, это наш путь.


 I’ve opened teleport, now starting fresh hardrock;
To be upon the dream l left you nearly shocked.


So take you breath for life, you have gone now again;
This’s not love, my wrong thief, betraying holy plans,
My red heart now is beating, Won’t give another chance;
On edge I switched to light This tough but sweet romance.


Just ripped all the cord Not getting creepy cold;
So turning me to ashes You  never can rehold;
I will still love you, darling, when we will grow old
But far away for sure now, My mind is pretty bold.
You know...