Кого носять чорти

Василий Швыдкий
Зима. Хуга. Вечір. У двері дзвінок.
Кого там приперло в таку завірюху?
Усе роздивилася мама в глазок.
Сердито:,, -  Чорти принесли нам свекруху".

Двом маминим діткам уже не до сну,
Як тільки про рідну бабусю почули.
Вона зна сто казок,бо мама одну.
Сюрпризи приносить. Того не забули.

,, - Бабусю,тебе нам чорти принесли?
Бо мама їх бачила й нам розказала".
,, - Та ні,ми з ведмедиком пішки прийшли.
То ваша матусенька пожартувала".