Остання дорога

Людмила Татур
Ось і звернуло життя
на останню дорогу...
А якою ж навздовж буде вона?
Та на жаль,
не я автор свого епілогу,
і тримати в душі
невимовну тривогу
я не хочу!
Покладаюся тільки на Бога.
Знаю,
що дорога ця - Головна!
Знаю я,
що поворотів вже більше не буде,
і вже швидкість на ній
дуже стрімка.
Що не буде того, що я бачу повсюди...
Не журіть мене, діти,
ше журіть мене, люди.
Бо ми грішні усі.
Бо так бУло і буде.
В Море Вічності стрІмить
Уже мОя
Ріка...

2021р.