Важней, што сэрца бЪецца!

Евгений Карповец
Магчымасьцi, абмежаваньнi
У роспачы, на скрыжаваннях
Што абiраеш: наперад
Цi назад, у мiнулае?
Дык вызваляйся з цемры
Сэрца - у крывi- пад скураю...
Хапiла моцы стаць мацнейшым
Дык хопiць быць заусёды лепшым!
Ёсьць людзi, што паслаблены маральна:
Яны як парашок, што пральны-
Яны палошчуць тольки вопратку
А тое што знутры-без дотыку...
Галоунае- што ты харызматычны,
Мiлiзмы у душы- вось феерычнасць!
Ты самы добры, самы сьмелы
Хай зведаюць-ужо сасьпелы
Ты знойдзеш свае месца
Ды абавязкова!
Важней што сэрца бЪецца
Вось аб чым размова!

Яуген Карпавец
02.12.2020