Свекрухи звiдкiля взялись

Василий Швыдкий
,, - Скажіть мені свекрухи звідкіля взялись?".
Невістка свекруху єхидно спитала.
,, - Та звісно були ж невістками колись".
,, - Та я їх,пробачте,чортами вважала".   

Багато чого від невістки почуєм.
У кожної з них наболіле,своє.
І хоч жартома ми свекрух критикуєм.
У них щось від чорта,мабуть таки,є.
            (Є!Є!)