Закортiло лiтати

Натали Пахомова
Закортiло лiтати,
Та не можу злетiть.
Бо закована в лати
Нерухомих столiть.

Тягнуть долу повiки,
Непiдйомнi вiки,
1 несвiже повiтря
У вязницях таких.

1 важким оберегом
Ланцюги дзеленчать,
Стереже обережнiсть
Почуттiв моiх пять.

Розiрвати би пута –
Мовчазливi уста…
I навiки прикута
До оцього листа.