Зима вже

Светлана Тысячная
Зима вже! Зима вже!
Зима все замаже!
Зима перевтілить
Все чорне на біле,
Гаряче – в холодне,
Співуче – в німотне,
Грайливе – в статечне.
А зайве - в доречне.
Мурує. Мудрує.
А ще – подарує:
І зорі мрійливі,
І свята щасливі.
Для неї то – звично.
Ще й в ніч Новорічну –
Усі забаганки
Всім втілить до ранку.
Всі. Майже. Всім майже.
Лиш весну замаже.