Песнь Рождества

Тимофей Горячев
У тісному родинному колі
негаразди зійдуть нанівець.
Залунають пісні веселкові,
що проллються із щирих сердець.

І в святий незахмарений вечір
благодаттю осяється дім.
Батько й мати обіймуть за плечі...
Вість життя знов палає у нім!


Дата создания: 08.12.2020