Який прекрасний хл б у нас

Светлана Польская
Який прекрасний хліб у нас
На щедрій Україні.
Він ситний і смачний завжди -
Віддавна і донині.

Шматочок хліба з салом з’їв,
Попив води з криниці,
І стрімким птахом полетів
На працю, як годиться.

І наш одвічний добрий друг
В труді допомагає,
Кермо авто чи дідів плуг
Рука міцно тримає.