Вий

Кудревич Карина
Коли я вже звільнився з оков.
На причалі нема де сісти.
За плечима безмежність мов,
Та в тобі я знаходив місце

То і буде любов...
Для себе, для нас, для подальших      
Розбитих мрій.
Я ховаю майбутнє подій
Від буденності, від повій.

Бо  живий, цілковито в ній
Мов  основа буття- вона
Поруч  йде, справжній Вій,
Що вбачає у інших сміття.
08.12.2020