Плани

Вика Кидик
Тиша, спокій і безсонна ніч,
Класична музика і в моїх роздумах щось уже не то,
Шукаю нового чогось і прагну знову змін,
Мені так мало, але не говорю даремних слів.

Я знаю, що все у мене змінюється різко,
Міняються погляди і мрії стають дедалі складнішими,
Пріоритети ставлю чітко та ясно,
Не боюсь ризикнути і почати все заново.

Ні, я не слабка, не піддаюсь якимось словам,
Не вірю у фрази, де аргументів жодних нема,
Послати когось для мене іноді потреба,
Але буде занадто, щоб витрачати свої власні нерви.

Буває так, що терпіти не в силі,
Хочеться залишити все, і втекти подалі, забувши про ці драматичні сцени,
Та я ж не ви, що боюся в очі сказати,
Всім кому я не подобаюсь ;, прошу мене не турбувати.