Загашник. Рифмопалиндром

Елена Павлова Из Хайфы
    

ЛадЫ? - в котлованах на дне
В доход не волам, но казне,               
Лев робы в угле на злато менял б.    
Дох*, хо, денежкин шаг, а звенел, удал.

КладУ Лене в загашник - жене – дох ход.               
Бля. .. Не "мотал" за "не лгу". Выбор
Велен, закон мал, Овен, доход
Вен дан, ханА! - вол ток выдал.

13.12.2020

*Доха - шуба.