Роберт Геррик. N-197 Бог IV

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-197) Бог (IV)

Не сутью – благодатию Своею
Бог больше здесь, чем даже в Эмпирее.


Robert Herrick
197. God
 
God is more here, than in another place,
Not by His Essence, but commerce of Grace.