Ночi шоу

Игорь Герасименко Кременчугский
Ночі ношпа,
ночі ночви
і кубельце,
і купіль,
і купе у
швидкісному поїзді,
і сторінка у
любовній повісті.
Та сторінка,
що у
сну картинках.
Хочу знову у
цілюще
ночі шоу.

10/2020